Ukoliko izdajete nekretninu, olakšajte sebi i ne gubite vreme i novac. Vaša nekretnina će biti prezentirana i zastupljena u oglasnom prostoru na najbolji način.

Photo by Boris Čoko

Pored vrhunskih fotografija, video zapisa, nacrta nepokretnosti, prezentaciju stana će Vam voditi agenti sa dugogodišnjim iskustvom, kulturni, elokventni i sa znanjem – licencom za obavljanje ove delatnosti.

Ne primajte bilo koga u stan, trenutno su na tržištu zaživele neke instant-online agencije ( koje tvrde da to nisu već web oglasnici) koje svoje primućstvo na tržištu stiču, tako što zakupcima ne naplaćuju proviziju, šalju Vam u stan online (web-shop) zakupce koje nikada nisu videli niti znaju ko su i šta su, odakle su, kakve su im higijenske navike, koliko članova porodice će boraviti u stanu, da li imaju kučne ljubimce!  Angažovanjem takvih “posrednika” ugrožavate svoju privatnost i imovinu, gubite dragoceno vreme, a iz procesa iznajmljivanja Vaše nekretnine, uklanjate prisustvo znanja i iskustvo agenta iza koga stoji naša agencija kao i naša klijentela sticana tokom višedecenijskog  rada.  

Tim Imonova A na usluzi – Zadovoljan klijent je naša najveća preporuka!